Kirby reparatie stofzuigers

Vertoont jouw Kirby stofzuiger gebreken? Is het tijd voor periodiek onderhoud? Het service center van Roaps Kirby Service verricht reparaties en onderhoudsbeurten in Nederland en België. Voor een complete servicebeurt bij jou aan huis betaal je slechts 69 euro. Voor ons bezoek rekenen wij geen voorrijkosten. Hiermee hanteren wij veruit de laagste prijs voor een reparatie of servicebeurt aan de Kirby stofzuiger.

Aanvraag reparatie stofzuiger

Wil je een aanvraag doen voor service en onderhoud aan jouw Kirby stofzuiger? Gebruik het contactformulier op deze pagina om jouw aanvraag in te dienen. Wij streven ernaar jouw service of reparatieaanvraag binnen 1 werkdag te beantwoorden. Roaps adviseert je periodiek onderhoud aan de Kirby stofzuiger te laten uitvoeren om schade en gebreken te voorkomen. Afhankelijk van het model Kirby stofzuiger, de leeftijd en de gebruiksintensiteit raden wij een onderhoudsinterval van 1 tot 3 jaar aan.

Stofzuiger onderhoud op locatie

Service en reparatie worden vrijwel altijd op locatie uitgevoerd. Onze ervaren servicemonteur geeft antwoord op al jouw vragen over de Kirby stofzuiger en bijbehorende accessoires. Wij beschikken over alle mogelijke originele Kirby onderdelen om jouw machine snel te repareren. Je hebt jouw Kirby stofzuiger dus direct weer tot je beschikking. Maar wat kun je nu precies verwachten als wij bij je langskomen?

Ons servicepakket:

Stofzuiger onderhoud op locatie

Voor slechts 59 euro per jaar (inclusief btw) heb je bij Roaps Kirby Service een serviceabonnement voor jouw Kirby stofzuiger. In dit Kirby service abonnement zijn alle kosten inbegrepen. Voorrijkosten, arbeidsloon, periodiek onderhoud, doorlopende garantie en eventuele reparaties aan jouw Kirby stofzuiger (exclusief onderdelen). Het Kirby serviceabonnement is een jaar geldig. Je hebt in de laatste maand recht op een kosteloze complete onderhoudsbeurt aan jouw Kirby stofzuiger ter waarde van 69 euro.

De onderhoudsbeurt bestaat uit:

Wij nemen per telefoon of per e-mail contact met je op om een afspraak te maken voor jouw onderhoudsbeurt. Tijdens deze complete servicebeurt lopen wij jouw Kirby stofzuiger na. Dit kost je eenmalig slechts 69 euro. Daarna maak je volledig gebruik van alle voordelen en garanties van het Kirby serviceabonnement.

Voorwaarden Kirby serviceabonnement

Het serviceabonnement van de Kirby stofzuiger heeft een looptijd van 12 maanden. Het serviceabonnement dient vooruit betaald te worden. Na volledige betaling heb je aanspraak op de door ons geboden garantie en voordelen. Na het voldoen van de betaling is er geen recht op restitutie.

Snelle service
Het servicecontract is gekoppeld aan het serienummer van jouw Kirby stofzuiger. Ontstaat er binnen de termijn van 12 maanden een mankement aan de Kirby? Dan heb je recht op service aan huis voor de reparatie van jouw stofzuiger. Wij streven ernaar om elk mankement binnen 3 werkdagen naar aanvraag te repareren, doch behouden het recht een langere tijdsduur hiervoor uit te trekken waar wij ons onmogelijk zien de reparatie binnen de termijn van 3 werkdagen uit te voeren.

Misbruik Kirby en overdragen serviceabonnement
Misbruik of verkeerd gebruik van de Kirby, alsmede demontage en/of reparaties door andere bedrijven of particulieren dan Roaps zelf, zorgt voor een compleet verval van de bovengenoemde garantie. Het Kirby serviceabonnement is overdraagbaar indien de Kirby wordt verkocht en bij een nieuwe gebruiker tevens voor huishoudelijk gebruik zal dienen. Hiervoor dien je wel schriftelijk of per e-mail contact op te nemen met Roaps. In dergelijke gevallen rekenen wij €12,50 administratiekosten.

Complete servicebeurt
Een maand voor afloop van jouw huidige serviceabonnement zullen wij contact met je opnemen voor het kosteloos uitvoeren van een complete servicebeurt. Indien je in bovengenoemd geval niet bereikbaar bent of niet binnen een redelijke termijn op onze e-mail reageert voor het maken van een serviceafspraak, zullen wij aannemen dat er geen interesse is in de kosteloze servicebeurt en komt jouw recht hierop te vervallen per einddatum van het servicecontract.
Een aanvraag doen voor service en reparatie? Maak gebruik van het contactformulier.

Servicebeurt of reparatie aanvragen